Кожен має відповідати за діяльність на своїй ділянці молочного ланцюга
05.10.2018 
3 – 4 жовтня 2018 року відбулася третя річна міжнародна конференція швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні». У заході взяло участь близько 170 осіб: представників...

Проект з безпечності молока провів тренінг для фахівців територіальних органів держпродспоживслужби в Миколаївській області
10.09.2018 
4-7 вересня 2018 року відбувся тренінг для інспекторів Головного управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області. Основна ціль навчань – отримати розуміння...

На Полтавщині відбувся черговий тренінг щодо кращих практик виробництва молока
06.09.2018 
4-5 вересня 2018 року Проект з безпечності молока провів дводенні навчання для постачальників молока молокопереробних підприємств-партнерів у Полтавській області. Наймаштабніший тренінг об’єднав понад 80 учасників. Представники сільськогосподарських та молокопереробних підприємств навчалися...

EN
Третя міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 3 – 4 жовтня, 2018 р.

Місце: Прем'єр-готель «Русь», вул. Госпітальна, 4, м. Київ.

Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
1) Національне законодавство і міжнародні вимоги;
2) Ризик-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;
3) Залучення приватного сектору до системи контролю за безпечністю харчових продуктів та найкращі практики виробництва молока.
4) Контроль залишків ветеринарних препаратів у молоці.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції.

Фото конференції:





Презентації конференції:
- Олена Альшанова
- Богдан Андрющенко
- Олена Бідна
- Оксана Борейко
- Ірина Висоцька
- Тетяна Гаркавенко
- Іван Гецнар
- Світлана Жаглова
- Ліра Жоламанова
- Ігор Клименок
- Борис Кобаль
- Наталія Коваль
- Сергій Косяченко
- Ігор Кравченко
- Ганна Лавренюк
- Ізабель Лехнер
- Вікторія Лець
- Валерій Лотоцький
- Марко Де Нарді
- Микола Мороз
- Олександр Радченко
- Річард Розвадовські
- Ірина Романчук
- Сабін Рейст
- Михайло Травецький
Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45