EN
Новини

14.07.2017 

Проект з безпечності молока провів тренінг по даним з якості молока для молокопереробних підприємств

У рамках компоненту 3 швейцарсько-українського проекту з безпечності молока 12-13 липня 2017 року пройшов перший тренінг по даним з якості молока для молокопереробних підприємств. Мета тренінгу – оцінка впливу якості сирого молока на процес його переробки та якість молочних продуктів. Висока кількість соматичних клітин, бактеріальне обсіменіння, залишки антибіотиків, низький вміст білку та жиру, а також фальсифікація молока стали ключовими критеріями для здійснення фахівцями молокопереробних підприємств аналізу витрат та вигод.

Запрошеними спікерами були представники однієї з найбільших серед швейцарських асоціацій виробників сиру FROMARTE Крістіан Шмуц та Стефан Труттманн, які представили теоретичні аспекти та свої розрахунки для оцінки втрати виходу продукції. Тренінг пройшов за модеруванням координатора Проекту Сабін Рейст.

У тренінгу взяли участь представники 13 молокопереробних підприємств: підприємств-партнерів Проекту, підприємств-партнерів органічного проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» (FIBL) та інших сироробних підприємств.





Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45