EN
Новини

01.02.2018 

Відбувся технічний семінар з надання підтримки організації роботи сектора оцінки ризиків Держпродспоживслужби

31 січня відбувся перший технічний семінар з надання підтримки організації роботи сектора оцінки ризиків Держпродспоживслужби. У засіданні взяли участь Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Борис Кобаль, начальник Управління державного контролю Микола Білоус, начальник Управління здоров'я та благополуччя тварин Микола Сонько, начальник Управління безпечності харчових продуктів та кормів Ольга Семенчук, заступник начальника управління – начальник відділу безпечності харчових продуктів Оксана Новохатня, завідувач сектору оцінки ризику Оксана Борейко, начальник відділу взаємодії з громадськістю та ЗМІ Маріанна Вторушина, а також інші національні й міжнародні експерти. Семінар проходив за модеруванням директора з наукових питань та якості компанії САФОЗО Катерини Старк, яка має великий досвід роботи Федерального офісу з безпечності харчових продуктів і ветеринарії (FSVO) в Швейцарії та в сфері епідеміологічного спостереження.

Під час семінару учасники обговорили функції та обов'язки сектора оцінки ризиків, включаючи його співпрацю з іншими управліннями та відділами Держпродспоживслужби, а також визначили обсяг та пріоритети роботи як основу для плану дій на найближчий час.













Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45