Швейцарсько-український проект
Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів
на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні
Проект з безпечності молока
|
|
EN
Новини
22.07.2016
Робочий візит команди проекту у пілотні області
Мета візиту – ознайомити із основними завданнями проекту всіх зацікавлених
сторін, які будуть залучені до діяльності проекту на обласному рівні та налагодити
контакти для створення довгострокової співпраці.
У кожній області був презентований проект, його актуальність, цілі та очікувані
результати. Експерти аргументували важливість створення нової системи інспекції та
контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків (зокрема в
молочній галузі) і представили основні діяльності, реалізація яких допоможе її
впровадженню. Учасники зустрічі задавали практичні запитання команді проекту та
брали активу участь в обговоренні викликів, які виникають під час виробництва,
переробки та збуту молочних продуктів і державного контролю у молочному секторі.
Зацікавленість усіх учасників (як державного, так приватного секторів) у діяльності
проекту є передумовою довгострокової та плідної співпраці для досягнення успішних
результатів. У найближчий час експерти проекту відвідають Миколаївську область.
|