Представники Держпродспоживслужби пройшли дистанційне навчання щодо використання найкращих практик для виробництва безпечного молока
17.12.2018 
З 29 жовтня по 10 грудня 2018 року державні інспектори та державні ветеринарні інспектори головних управлінь Держпродспоживслужби у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Полтавській...

Тренінг для дрібнотоварних виробників молока у Харківській області
10.12.2018 
9 грудня 2018 року в с. Ржавчик Первомайського району Харківської області відбувся тренінг для...

Тренінг для працівників пунктів заготівлі молока у Вінницькій області
30.11.2018 
29 листопада 2018 р. відбувся черговий тренінг для працівників пункту заготівлі молока (ПЗМ) в с. Прушанка, що є одним із партнерів Проекту...

Результати голосування учасників конференції після кожної сесії у програмі Ментіметр
22.11.2018 
35 % учасників відповіли, що найбільший вплив на покращення безпечності та якості сирого...
EN
Перша міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 17–18 листопада, 2016 р.

Місце: Великий конференц-зал Національної академії наук України, вул. Володимирська, 55, Київ (http://great-hall-academy.com.ua/golovna.html) Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
   1) проблеми розвитку молочного бізнесу в Україні та на міжнародному рівні;
   2) виробництво молока та молочних продуктів в Україні, небезпечні фактори й ризики для споживачів;
   3) виробництво органічного молока в Україні;
   4) вимоги нового харчового законодавства України;
   5) ризик-орієнтоване інспектування як складова частина державного контролю за безпечністю харчових продуктів;
   6) найкращі практики під час виробництва й переробки молока.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції.

Фото конференції:






Презентації конференції:
- Богдан Андрющенко.
- Валентин Обштир.
- Вікторія Лець.
- Вім Вісманс.
- Віталій Башинський.
- Алла Григоренко.
- Ігор Кравченко.
- Ігор Присяжнюк.
- Ірина Висоцькa.
- Катерина Парамонова.
- Віталій Захарченко.
- Джордж Пінто Ферейра.
- Євгеній Горовець.
- Катерина Онул.
- Марко Ді Нарді.
- Микола Білоус.
- Оксана Давидович.
- Оксана Борейко.
- Олена Березовська.
- Руслан Білик.
- Тетяна Гаркавенко.
- Юрій Оглашенний.
- Юрій Оглашенний.
- Юрій Перегінець.

Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45