Тренінг для середніх виробників молока у Миколаївській області
03.08.2018 
Молокопереробні підприємства-партнери Проекту з безпечності молока у Миколаївській області ТДВ «Баштанський сирзавод» та ПАТ «Первомайський МКК» зібрали своїх постачальників молока у Миколаєві 1-2 серпня для участі у тренінгу щодо кращих практик виробництва молока.


Тренінги Швейцарсько-українського проекту з безпечності молока в Миколаївській області тривають
03.08.2018 
31 липня відбувся тренінг для перевізників та працівників пунктів заготівлі молока (ПЗМ) на базі молокопереробного підприємства-партнера Проекту ТДВ «Баштанський сирзавод», що став осередком підвищення обізнаності...


Швейцарсько-український проект з безпечності молока продовжує серію тренінгів щодо виробництва безпечного і якісного молока в Миколаївській області
03.08.2018 
30 липня, смт Криве Озеро – черговий тренінг для перевізників та працівників пунктів заготівлі молока (ПЗМ) щодо важливості збереження холодового ланцюга з високими стандартами гігієни від ПЗМ до молокопереробного...

EN
Публікації
Плакат "Важливість безперервного холодового ланцюга у виробництві молока"








По новому: виробництво сирого молока і державний контроль








Підсумковий звіт роботи трьох Всеукраїнських круглих столів “Проблеми контролю наявності залишків ветеринарних препаратів та інших інгібіторів у молоці”








Флаєр "Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів"








Флаєр "Заразний вузликовий дерматит великої рогатої худоби (ЗВД ВРХ): що вам потрібно знати і чому?"








Флаєр "Рекомендації щодо належного ручного доїння"








Постер "Техніка доїння"








Буклет
Швейцарсько-Українського проекту
"Створення системи контролю за безпечністю харчових
продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва
та збуту молочних продуктів в Україні"
(Проект з безпечності молока)





Методи контролю та профілактики
ендопаразитів великої рогатої худоби
в органічному тваринництві
В. В. ЛЕЦЬ, експерт з питань ветеринарії та безпечності молочних продуктів, Швейцарсько-український проект
Р. І. БІЛИК, канд. вет. наук, координатор молочного напрямку Швейцарсько-українського проекту "Розвиток органічного ринку в Україні» (2012-2016), FIBL, м. Фрік, Швейцарія




Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45