Швейцарсько-український проект
Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів
на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні
Проект з безпечності молока
|
|
Набув чинності наказ Мінагрополітики від 12.03.2019 № 118 "Про затвердження Вимог до безпечності та якості молока і молочних продуктів"
12.07.2019
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 12.03.2019 № 118 "Про затвердження Вимог до безпечності та якості молока і молочних
продуктів" сьогодні набирає чинності (публікація у виданні «Офіційний вісник України» за 12.07.2019 р. №52).
У рамках Агровиставки відбувся всеукраїнський форум «Безпечне молоко – це просто»
06.06.2019
5 червня 2019 року в рамках XXXI Міжнародної агропромислової виставки Agro-2019 відбувся всеукраїнський форум «Безпечне молоко – це просто», який був
організований за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства...
Відбулася фінальна презентація бета-версії «Молочного модуля» для керівництва Держпродспоживслужби
25.04.2019
25 квітня 2019 року в офісі швейцарсько-українського проекту з безпечності молока відбулася презентація програмного додатку «Молочний модуль»
для керівництва Держпродспоживслужби. У зустрічі взяли участь...
|
EN
Опис
Загальна мета проекту полягає у підтримці створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у молочному ланцюгу додаткової вартості в Україні. Діяльність проекту спрямована, з одного боку, на надання технічної допомоги Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, щоб розробити і ввести в дію сучасну систему інспектування безпечності харчових продуктів на основі оцінки ризиків у молочному ланцюгу додаткової вартості, а з іншого боку, на надання допомоги молокопереробному виробництву у запровадженні консультативної програми для поліпшення виробництва безпечного та високоякісного молока на рівні первинного виробництва. Проект також визначить нагальні потреби у обладнанні, щоб підтримати впровадження системи інспектування безпечності харчування та надати обмежену кількість обладнання, виходячи з оцінки потреб. |