САФОЗО запрошує кваліфікованих учасників торгів, які відповідають умовам щодо участі у торгах, для надання запечатаних тендерних пропозицій по виробництву анімаційного фільму (ролика) про безпечність молока
07.02.2019 
Отримати тендерну документацію можна за запитом, надіславши на електронну пошту тендеру tender[at]safoso.com.ua лист з поміткою...

Завершилася серія тренінгів по епідеміологічному спостереженню за здоров’ям тварин
31.01.2019 
29-31 січня 2019 року в рамках Проекту з безпечності молока відбувся тренінг з методів оцінки ризику й епідеміологічного спостереження за здоров'ям тварин для фахівців Держпродспоживслужби.
Перша частина тренінгу була присвячена...

Завершився другий тур дистанційного навчання фахівців Держпродспоживслужби щодо питань безпечності молока і молочних продуктів
30.01.2019 
Закінчилося дистанційне навчання на тему: “Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів”, що тривало з 03 грудня 2018 року по 21 січня 2019 року. У навчанні взяли участь...
EN
Третя міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 3 – 4 жовтня, 2018 р.

Місце: Прем'єр-готель «Русь», вул. Госпітальна, 4, м. Київ.

Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
1) Національне законодавство і міжнародні вимоги;
2) Ризик-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;
3) Залучення приватного сектору до системи контролю за безпечністю харчових продуктів та найкращі практики виробництва молока.
4) Контроль залишків ветеринарних препаратів у молоці.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції. Результати опитування учасників під час конференції доступні до завантаження. Питання і відповіді спікерів конференції за посиланням.

Фото конференції:





Презентації конференції:
- Олена Альшанова
- Богдан Андрющенко
- Олена Бідна
- Оксана Борейко
- Ірина Висоцька
- Тетяна Гаркавенко
- Іван Гецнар
- Світлана Жаглова
- Ліра Жоламанова
- Ігор Клименок
- Борис Кобаль
- Наталія Коваль
- Сергій Косяченко
- Ігор Кравченко
- Ганна Лавренюк
- Ізабель Лехнер
- Вікторія Лець
- Валерій Лотоцький
- Марко Де Нарді
- Микола Мороз
- Олександр Радченко
- Річард Розвадовські
- Ірина Романчук
- Сабін Рейст
- Михайло Травецький
Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45