Представники Держпродспоживслужби пройшли дистанційне навчання щодо використання найкращих практик для виробництва безпечного молока
17.12.2018 
З 29 жовтня по 10 грудня 2018 року державні інспектори та державні ветеринарні інспектори головних управлінь Держпродспоживслужби у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Полтавській...

Тренінг для дрібнотоварних виробників молока у Харківській області
10.12.2018 
9 грудня 2018 року в с. Ржавчик Первомайського району Харківської області відбувся тренінг для...

Тренінг для працівників пунктів заготівлі молока у Вінницькій області
30.11.2018 
29 листопада 2018 р. відбувся черговий тренінг для працівників пункту заготівлі молока (ПЗМ) в с. Прушанка, що є одним із партнерів Проекту...

Результати голосування учасників конференції після кожної сесії у програмі Ментіметр
22.11.2018 
35 % учасників відповіли, що найбільший вплив на покращення безпечності та якості сирого...
EN
Третя міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 3 – 4 жовтня, 2018 р.

Місце: Прем'єр-готель «Русь», вул. Госпітальна, 4, м. Київ.

Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
1) Національне законодавство і міжнародні вимоги;
2) Ризик-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;
3) Залучення приватного сектору до системи контролю за безпечністю харчових продуктів та найкращі практики виробництва молока.
4) Контроль залишків ветеринарних препаратів у молоці.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції. Результати опитування учасників під час конференції доступні до завантаження. Питання і відповіді спікерів конференції за посиланням.

Фото конференції:





Презентації конференції:
- Олена Альшанова
- Богдан Андрющенко
- Олена Бідна
- Оксана Борейко
- Ірина Висоцька
- Тетяна Гаркавенко
- Іван Гецнар
- Світлана Жаглова
- Ліра Жоламанова
- Ігор Клименок
- Борис Кобаль
- Наталія Коваль
- Сергій Косяченко
- Ігор Кравченко
- Ганна Лавренюк
- Ізабель Лехнер
- Вікторія Лець
- Валерій Лотоцький
- Марко Де Нарді
- Микола Мороз
- Олександр Радченко
- Річард Розвадовські
- Ірина Романчук
- Сабін Рейст
- Михайло Травецький
Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45