Відбулася фінальна презентація бета-версії «Молочного модуля» для керівництва Держпродспоживслужби
25.04.2019 
25 квітня 2019 року в офісі швейцарсько-українського проекту з безпечності молока відбулася презентація програмного додатку «Молочний модуль» для керівництва Держпродспоживслужби. У зустрічі взяли участь розробники програми...

Тренінг для середніх виробників молока у Полтавській області
24.04.2019 
22-23 квітня 2019 року у Полтавській області відбувся завершальний тренінг для середніх господарств з серії навчань щодо забезпечення простежуваності та зменшення застосування антибіотиків у виробництві молока.
Безпечність сирого молока має підтверджуватися способами, що еквівалентні європейським. Таким чином українські виробники молока...

Тренінг для середніх виробників молока у Вінницькій області
24.04.2019 
18-19 квітня 2019 року відбулися чергові навчання для середніх господарств з виробництва молока у Вінницькій області, в якій Проект з безпечності молока співпрацює з молокопереробними підприємствами ТОВ «Люстдорф» і ТОВ «Азорель».
EN
Друга міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 26–27 вересня, 2017 р.

Місце: конференц зал “Леонардо Хол”, вул. Богдана Хмельницького, 17/52, м. Київ.

Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
   1) вимоги нового харчового законодавства України;
   2) ризико-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;
   3) найкращі практики під час виробництва та переробки молока;
   4) антимікробна резистентність.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції.

Фото конференції:




Презентації конференції:
- Богдан Андрющенко
- Борис Кобаль - Вікторія Лець - Ейпріл Джонсон - Зоран Станкович - Ігор Кравченко - Ігор Кравченко - Любов Зарума - Манон Шуперс - Марко Ді Нарді - Наталія Щирова - Оксана Новохатня - Світлана Жаглова - Сергій Дашко - Сергій Косяченко - Тетяна Гаркавенко - Тетяна Глушкевич - Тоні Віл - Яна Добідовська
Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45