Тренінг для середніх виробників молока у Миколаївській області
03.08.2018 
Молокопереробні підприємства-партнери Проекту з безпечності молока у Миколаївській області ТДВ «Баштанський сирзавод» та ПАТ «Первомайський МКК» зібрали своїх постачальників молока у Миколаєві 1-2 серпня для участі у тренінгу щодо кращих практик виробництва молока.


Тренінги Швейцарсько-українського проекту з безпечності молока в Миколаївській області тривають
03.08.2018 
31 липня відбувся тренінг для перевізників та працівників пунктів заготівлі молока (ПЗМ) на базі молокопереробного підприємства-партнера Проекту ТДВ «Баштанський сирзавод», що став осередком підвищення обізнаності...


Швейцарсько-український проект з безпечності молока продовжує серію тренінгів щодо виробництва безпечного і якісного молока в Миколаївській області
03.08.2018 
30 липня, смт Криве Озеро – черговий тренінг для перевізників та працівників пунктів заготівлі молока (ПЗМ) щодо важливості збереження холодового ланцюга з високими стандартами гігієни від ПЗМ до молокопереробного...

EN
Друга міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 26–27 вересня, 2017 р.

Місце: конференц зал “Леонардо Хол”, вул. Богдана Хмельницького, 17/52, м. Київ.

Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
   1) вимоги нового харчового законодавства України;
   2) ризико-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;
   3) найкращі практики під час виробництва та переробки молока;
   4) антимікробна резистентність.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції.

Фото конференції:




Презентації конференції:
- Богдан Андрющенко
- Борис Кобаль - Вікторія Лець - Ейпріл Джонсон - Зоран Станкович - Ігор Кравченко - Ігор Кравченко - Любов Зарума - Манон Шуперс - Марко Ді Нарді - Наталія Щирова - Оксана Новохатня - Світлана Жаглова - Сергій Дашко - Сергій Косяченко - Тетяна Гаркавенко - Тетяна Глушкевич - Тоні Віл - Яна Добідовська
Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45