Проект з безпечності молока провів черговий семінар щодо принципів оцінки ризику для представників Держпродспоживслужби
20.12.2017 
З 13 по 15 грудня швейцарсько-український проект з безпечності молока провів технічний семінар з підготовки представників Держпродспоживслужби щодо основних...



Відбулося третє засідання Наглядової ради швейцарсько-українського проекту з безпечності молока
08.12.2017 
7 грудня 2017 року відбулося засідання Наглядової ради швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту...



У Харківській області відбувся тренінг для фахівців територіальних органів Держпродспоживслужби
31.10.2017 
У рамках діяльності другого компоненту швейцарсько-українського проекту з 25 по 27 жовтня 2017 року в Харкові відбувся черговий тренінг для фахівців територіальних органів та головного управління...



EN
Друга міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 26–27 вересня, 2017 р.

Місце: конференц зал “Леонардо Хол”, вул. Богдана Хмельницького, 17/52, м. Київ.

Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
   1) вимоги нового харчового законодавства України;
   2) ризико-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;
   3) найкращі практики під час виробництва та переробки молока;
   4) антимікробна резистентність.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції.

Фото конференції:




Презентації конференції:
- Богдан Андрющенко
- Борис Кобаль - Вікторія Лець - Ейпріл Джонсон - Зоран Станкович - Ігор Кравченко - Ігор Кравченко - Любов Зарума - Манон Шуперс - Марко Ді Нарді - Наталія Щирова - Оксана Новохатня - Світлана Жаглова - Сергій Дашко - Сергій Косяченко - Тетяна Гаркавенко - Тетяна Глушкевич - Тоні Віл - Яна Добідовська
Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45