САФОЗО запрошує кваліфікованих учасників торгів, які відповідають умовам щодо участі у торгах, для надання запечатаних тендерних пропозицій по виробництву анімаційного фільму (ролика) про безпечність молока
07.02.2019 
Отримати тендерну документацію можна за запитом, надіславши на електронну пошту тендеру tender[at]safoso.com.ua лист з поміткою...

Завершилася серія тренінгів по епідеміологічному спостереженню за здоров’ям тварин
31.01.2019 
29-31 січня 2019 року в рамках Проекту з безпечності молока відбувся тренінг з методів оцінки ризику й епідеміологічного спостереження за здоров'ям тварин для фахівців Держпродспоживслужби.
Перша частина тренінгу була присвячена...

Завершився другий тур дистанційного навчання фахівців Держпродспоживслужби щодо питань безпечності молока і молочних продуктів
30.01.2019 
Закінчилося дистанційне навчання на тему: “Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів”, що тривало з 03 грудня 2018 року по 21 січня 2019 року. У навчанні взяли участь...
EN
Друга міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 26–27 вересня, 2017 р.

Місце: конференц зал “Леонардо Хол”, вул. Богдана Хмельницького, 17/52, м. Київ.

Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
   1) вимоги нового харчового законодавства України;
   2) ризико-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;
   3) найкращі практики під час виробництва та переробки молока;
   4) антимікробна резистентність.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції.

Фото конференції:




Презентації конференції:
- Богдан Андрющенко
- Борис Кобаль - Вікторія Лець - Ейпріл Джонсон - Зоран Станкович - Ігор Кравченко - Ігор Кравченко - Любов Зарума - Манон Шуперс - Марко Ді Нарді - Наталія Щирова - Оксана Новохатня - Світлана Жаглова - Сергій Дашко - Сергій Косяченко - Тетяна Гаркавенко - Тетяна Глушкевич - Тоні Віл - Яна Добідовська
Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45