Представники Держпродспоживслужби пройшли дистанційне навчання щодо використання найкращих практик для виробництва безпечного молока
17.12.2018 
З 29 жовтня по 10 грудня 2018 року державні інспектори та державні ветеринарні інспектори головних управлінь Держпродспоживслужби у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Полтавській...

Тренінг для дрібнотоварних виробників молока у Харківській області
10.12.2018 
9 грудня 2018 року в с. Ржавчик Первомайського району Харківської області відбувся тренінг для...

Тренінг для працівників пунктів заготівлі молока у Вінницькій області
30.11.2018 
29 листопада 2018 р. відбувся черговий тренінг для працівників пункту заготівлі молока (ПЗМ) в с. Прушанка, що є одним із партнерів Проекту...

Результати голосування учасників конференції після кожної сесії у програмі Ментіметр
22.11.2018 
35 % учасників відповіли, що найбільший вплив на покращення безпечності та якості сирого...
EN
Друга міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 26–27 вересня, 2017 р.

Місце: конференц зал “Леонардо Хол”, вул. Богдана Хмельницького, 17/52, м. Київ.

Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
   1) вимоги нового харчового законодавства України;
   2) ризико-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;
   3) найкращі практики під час виробництва та переробки молока;
   4) антимікробна резистентність.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції.

Фото конференції:




Презентації конференції:
- Богдан Андрющенко
- Борис Кобаль - Вікторія Лець - Ейпріл Джонсон - Зоран Станкович - Ігор Кравченко - Ігор Кравченко - Любов Зарума - Манон Шуперс - Марко Ді Нарді - Наталія Щирова - Оксана Новохатня - Світлана Жаглова - Сергій Дашко - Сергій Косяченко - Тетяна Гаркавенко - Тетяна Глушкевич - Тоні Віл - Яна Добідовська
Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45