Відбувся технічний семінар з надання підтримки організації роботи сектора оцінки ризиків Держпродспоживслужби
01.02.2018 
31 січня відбувся перший технічний семінар з надання підтримки організації роботи сектора оцінки ризиків Держпродспоживслужби. У засіданні взяли участь Голова Держпродспоживслужби...



Проект з безпечності молока провів черговий семінар щодо принципів оцінки ризику для представників Держпродспоживслужби
20.12.2017 
З 13 по 15 грудня швейцарсько-український проект з безпечності молока провів технічний семінар з підготовки представників Держпродспоживслужби щодо основних...



Відбулося третє засідання Наглядової ради швейцарсько-українського проекту з безпечності молока
08.12.2017 
7 грудня 2017 року відбулося засідання Наглядової ради швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту...



EN
Перша міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 17–18 листопада, 2016 р.

Місце: Великий конференц-зал Національної академії наук України, вул. Володимирська, 55, Київ (http://great-hall-academy.com.ua/golovna.html) Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
   1) проблеми розвитку молочного бізнесу в Україні та на міжнародному рівні;
   2) виробництво молока та молочних продуктів в Україні, небезпечні фактори й ризики для споживачів;
   3) виробництво органічного молока в Україні;
   4) вимоги нового харчового законодавства України;
   5) ризик-орієнтоване інспектування як складова частина державного контролю за безпечністю харчових продуктів;
   6) найкращі практики під час виробництва й переробки молока.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції.

Фото конференції:






Презентації конференції:
- Богдан Андрющенко.
- Валентин Обштир.
- Вікторія Лець.
- Вім Вісманс.
- Віталій Башинський.
- Алла Григоренко.
- Ігор Кравченко.
- Ігор Присяжнюк.
- Ірина Висоцькa.
- Катерина Парамонова.
- Віталій Захарченко.
- Джордж Пінто Ферейра.
- Євгеній Горовець.
- Катерина Онул.
- Марко Ді Нарді.
- Микола Білоус.
- Оксана Давидович.
- Оксана Борейко.
- Олена Березовська.
- Руслан Білик.
- Тетяна Гаркавенко.
- Юрій Оглашенний.
- Юрій Оглашенний.
- Юрій Перегінець.

Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45