Відбулось навчання щодо принципів епідеміологічного та ризик-орієнтованого спостереження за здоров'ям тварин
13.07.2018 
У рамках діяльності Проекту з безпечності молока 10-12 липня 2018 року відбувся тренінг по епідеміологічному спостереженню за здоров'ям тварин та семінар щодо принципів ризик-орієнтованого спостереження. У тренінгу взяли участь члени групи...

Пройшов черговий тренінг щодо кращих практик виробництва молока у Вінницькій області
12.07.2018 
10-11 липня 2018 року відбулися дводенні навчання для постачальників молока молокопереробного підприємства-партнера Проекту з безпечності молока ТОВ «Люстдорф». У Вінницькій області партнером Проекту...

Оголошення про результати тендеру SAFOSO/APPLICATION/01/2018 на розробку програмного забезпечення «Молочний модуль»
11.07.2018 
4 липня 2018 року тендерний комітет закінчив розгляд пропозицій. Члени тендерного комітету вирішили призначити переможцем: ФОП Царук Микола Анатолійович.



EN
Опис

Загальна мета проекту полягає у підтримці створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у молочному ланцюгу додаткової вартості в Україні.

Діяльність проекту спрямована, з одного боку, на надання технічної допомоги Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, щоб розробити і ввести в дію сучасну систему інспектування безпечності харчових продуктів на основі оцінки ризиків у молочному ланцюгу додаткової вартості, а з іншого боку, на надання допомоги молокопереробному виробництву у запровадженні консультативної програми для поліпшення виробництва безпечного та високоякісного молока на рівні первинного виробництва. Проект також визначить нагальні потреби у обладнанні, щоб підтримати впровадження системи інспектування безпечності харчування та надати обмежену кількість обладнання, виходячи з оцінки потреб.



Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45