Відбулася обласна нарада з програми контролю сирого молока у Харківській області
19.03.2019 
18 березня 2019 року відбулася чергова обласна нарада щодо започаткування пілотного проекту «Програма контролю сирого молока».
Захід відвідало близько 70 учасників: виробники і переробники молока, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, обласні та районні інспектори, представники Харківської регіональної...

Стартували обласні зустрічі щодо запровадження пілотного проекту
07.03.2019 
6 березня 2019 року Миколаєві відбулася обласна нарада щодо започаткування пілотного проекту «Програма контролю сирого молока». Ціллю заходу було інформування потенційних учасників пілотного проекту про особливості впровадження програми...

Відбувся тренінг з управління даними про якість молока для молокопереробних підприємств
04.03.2019 
У рамках діяльності Компоненту 3 «Залучення приватного сектору до системи контролю безпечності харчових продуктів» 27-28 лютого відбувся тренінг з управління даними про якість молока на тему “Перегляд протоколів контролю...
EN
Публікації


КОНЦЕПЦІЯ
реалізації Пілотного проекту із запровадження програми контролю сирого молока у Вінницькій, Миколаївській, Полтавській та Харківській областях





Буклет "Годівля тварин"








Буклет "Благополуччя тварин"








Буклет "Здоров'я тварин"








Буклет "Гігієна доїння"








Контроль якості сирого молока.
Пілотний проект: важливість для молочної галузі України

Посилання: Матеріал опублікований у газеті "Харчовик" №2
(березень, 2019 р) (у додатку «Молокопереробка»)










Пілотний проект із запровадження програми контролю сирого молока у Харківській області








Пілотний проект із запровадження програми контролю сирого молока у Миколаївській області








Пілотний проект із запровадження програми контролю сирого молока у Полтавській області








Пілотний проект із запровадження програми контролю сирого молока у Вінницькій області








Плакат "Важливість безперервного холодового ланцюга у виробництві молока"








По новому: виробництво сирого молока і державний контроль








Підсумковий звіт роботи трьох Всеукраїнських круглих столів “Проблеми контролю наявності залишків ветеринарних препаратів та інших інгібіторів у молоці”








Буклет "Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів"








Буклет "Заразний вузликовий дерматит великої рогатої худоби (ЗВД ВРХ): що вам потрібно знати і чому?"








Буклет "Рекомендації щодо належного ручного доїння"








Постер "Техніка доїння"








Буклет
Швейцарсько-Українського проекту
"Створення системи контролю за безпечністю харчових
продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва
та збуту молочних продуктів в Україні"
(Проект з безпечності молока)





Методи контролю та профілактики
ендопаразитів великої рогатої худоби
в органічному тваринництві
В. В. ЛЕЦЬ, експерт з питань ветеринарії та безпечності молочних продуктів, Швейцарсько-український проект
Р. І. БІЛИК, канд. вет. наук, координатор молочного напрямку Швейцарсько-українського проекту "Розвиток органічного ринку в Україні» (2012-2016), FIBL, м. Фрік, Швейцарія




Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45