Відбулася обласна нарада з програми контролю сирого молока у Харківській області
19.03.2019 
18 березня 2019 року відбулася чергова обласна нарада щодо започаткування пілотного проекту «Програма контролю сирого молока».
Захід відвідало близько 70 учасників: виробники і переробники молока, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, обласні та районні інспектори, представники Харківської регіональної...

Стартували обласні зустрічі щодо запровадження пілотного проекту
07.03.2019 
6 березня 2019 року Миколаєві відбулася обласна нарада щодо започаткування пілотного проекту «Програма контролю сирого молока». Ціллю заходу було інформування потенційних учасників пілотного проекту про особливості впровадження програми...

Відбувся тренінг з управління даними про якість молока для молокопереробних підприємств
04.03.2019 
У рамках діяльності Компоненту 3 «Залучення приватного сектору до системи контролю безпечності харчових продуктів» 27-28 лютого відбувся тренінг з управління даними про якість молока на тему “Перегляд протоколів контролю...
EN
Друга міжнародна конференція Проекту з безпечності молока

«Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків
у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

Дата: 26–27 вересня, 2017 р.

Місце: конференц зал “Леонардо Хол”, вул. Богдана Хмельницького, 17/52, м. Київ.

Назва конференції співзвучна головній меті проекту: створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас ми прагнемо створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять свої погляди на різні теми, а дискусії координуватимуть модератори:
   1) вимоги нового харчового законодавства України;
   2) ризико-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;
   3) найкращі практики під час виробництва та переробки молока;
   4) антимікробна резистентність.

Програма і матеріали конференції
Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції.

Фото конференції:




Презентації конференції:
- Богдан Андрющенко
- Борис Кобаль - Вікторія Лець - Ейпріл Джонсон - Зоран Станкович - Ігор Кравченко - Ігор Кравченко - Любов Зарума - Манон Шуперс - Марко Ді Нарді - Наталія Щирова - Оксана Новохатня - Світлана Жаглова - Сергій Дашко - Сергій Косяченко - Тетяна Гаркавенко - Тетяна Глушкевич - Тоні Віл - Яна Добідовська
Із найкращими побажаннями
команда Проекту з безпечності молока


Адреса:
вул. Малопідвальна, 10, офіс 1, Київ 01001, Україна
Тел.: +38 044 279 87 12 (13)
Факс: +38 044 279 88 45